Pirgroup Twitter

46313 articolDatorita dezvoltarii economice si a expansiunii multinationalelor, proaspatul domeniu al serviciilor de relocare este in plina ascensiune in tara noastra. Romania a cunoscut un trend ascendent al valului de expatii inca din 2000, iar pentru acest an numarul acestora a fost de 10 ori mai mare decat in anii precedenti, potrivit companiei de relocare Pirgroup.

“Majoritatea companiilor multinationale care au venit in Romania a preferat sa isi aduca managementul pentru o perioada mai lunga sau mai scurta de timp din vestul Europei sau chiar de pe alte continente, insa acest proces a avut la baza, in majoritatea cazurilor, instruirea angajatilor romani cu scopul de a degreva mai tarziu sarcinile manageriale catre capitalul uman autohton”, a declarat, pentru Wall-Street, Elena Antoneac, business development manager din cadrul companiei de relocare Pirgroup.

Domeniul de relocare cuprinde servicii precum gasirea de proprietate si introducerea culturii si a modului de viata al expatului si reprezinta un castig de timp si cheltuieli atat pentru angajator, cat si pentru angajat. Procesul de mobilitate internationala include cetateni straini care au contracte pe perioade de timp mai mari de trei ani, muncitori sezonieri sau oameni de afaceri care se stabilesc in Romania pe perioada nedeterminata.

Professional membership

ace

Voldaan aan de meldingsverplichting conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) onder nr. m1158532. © 2014 PIRGROUP