Pirgroup Twitter

Acest site va va ajuta sa va formati o parere despre cine suntem, cum ne pozitionam in piata, si cum Dumneavostra, angajatul sau clientul Dumneavoastra va puteti reloca cu usurinta in Romania.

O relocare internationala este una dintre primele cinci cele mai stresante evenimente din viata oricarei persoane. Detasatul ar trebui sa continue sa fie eficient la locul de munca, in timp ce partenerul de viata se presupune ca se preocupa ca lucrurile sa mearga bine in cadrul familiei in timp ce copiii merg la scoala si isi fac prieteni.
Indiferent cat de inteligenta este echipa dvs. sau cat de flexibili sunt membrii ei, o schimbare a stilului de viata la scara internationala poate provoca stres si anxietate. Aceasta stare poate dura pana la sase luni, inainte ca toate cerintele guvernamentale sa fie indeplinite, inainte de a avea posibilitatea de a isi face prieteni, sau cel mai important, inainte ca angajatul strain sa inceapa sa se simta ca acasa in tara gazda.

Compania Dumneavoastra a facut o investitie in trimiterea unui angajat strain in Romania. Ca orice alt aspect al afacerii, o rentabilitate a investitiei este de dorit. Pentru a proteja aceasta investitie, este recomandat sa se investeasca un alt maximum 10% din costurile totale deja cheltuite. Ar fi un ultim 10%, ca si in celebrul exemplu ‘iceberg’, care este vizibil pentru angajat/familie. Cea mai mare parte a investitiei a fost deja facuta - dar atunci cand nu exista nici un sprijin la sosirea in tara gazda, lucrurile se intampla ca la jocurile de noroc cand pariezi pe tot ce detii si poti avea totul sau nimic.

Aveti grija de investitia facuta si apelati la suportul profesionistilor in ceea ce priveste relocarea astfel incat nevoile Dumneavoastra profesionale sa poata fi adaptate celor internationale. Cu cat mai repede angajatul este productiv cu atat mai repede va puteti bucura de rezultatele asteptate.
Echipa Pirgroup ofera acest sprijin. Suntem prezenti de 15 ani pe piata internationala, avand 100% know-how dedicat. Suntem certificati in industria internationala de profil avand un certificat Quality Seal prin care suntem auditati anual si suntem certificati ISO 9001 respectand cu strictete Managementul Calitatii.
Strategia noastra este aceea de a ne plia pe bugetul proiectului dvs. oferind angajatilor solutii si suport pentru a face din procesul relocarii un succes.

Bine ati venit in Romania!
Cu cele mai calde sentimente,

Elena Antoneac
Management Mobility Coordinator

Professional membership

ace

Voldaan aan de meldingsverplichting conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) onder nr. m1158532. © 2014 PIRGROUP